Ubytování Třeboň - penzion U Draka

Rybářské slavnosti v Třeboni, 16. - 18. srpna 2019

Víkendový program slavností opět nabídne ukázky ryb, rybářského řemesla, rybářských zvyků a  bohatou gastro-nabídku rybích specialit z Třeboňského kapra a dalších třeboňských ryb.

V letošním roce 2019 slavnosti proběhnou o předposledním srpnovém víkendu 16. - 18. srpna 2019. Program se nyní připravuje.Rybářské slavnosti v Třeboni

Při rybářských slavnostech probíhají také dny otevřených dveří na Sádkách v Třeboni. Čeká Vás doprovodný program, kde se seznámíte s rybářskou technikou a můžete ochutnat smaženého kapra od třeboňských baštýřek.

Místem konání jsou Sádky Rybářství Třeboň a areál Pod Světem, tj. objekt Vinotéky Radka, Restaurace a vinárny Pěšárny a Louky U Zlaté stoky, Novohradská 223 a 224.

 

Rybářské slavnosti patří mezi nejnavštěvovanější akce v Třeboni v letních měsících. Každoročně je navštíví stovky milovníků sladkovodních ryb. Přijeďte i Vy do Třeboně prožít rybí dny a odpočinout si při posledním srpnovém víkendu. Ubytování najdete v našem penzionu v klidné části Třeboně.


Rezervace ubytování Třeboň U Draka

Pokud se Vám naše ubytování v penzionu líbí, neváhejte nás kontaktovat pro další dotazy nebo rovnou rezervujte:

Mobilní telefon: +420 603 977 554 nebo na spoli53@seznam.cz

Přijeďte si užít tradiční rybářské slavnosti do Třeboně. Ubytování najdete v našem vyhřátém penzionu, který je otevřený celoročně!

Kontakty

REZERVACE UBYTOVÁNÍ

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout