Ubytování Třeboň - penzion U Draka

Anifilm 1. – 6 května 2018

Festival animovaných filmů opět přiláká spoustu diváků z řad odborné veřejnosti i fanoušku kreslených pohádek a filmů. V Třeboni se koná již 8. ročník AniFilmu, který se zrodil ze svého předchůdce AniFestu. V roce 2018 se bude konat od 1. do 6. května 2018 a opět je na co se těšit. Ubytování si můžete zajistit v našem penzion U Draka právě nyní.

Festival představuje aktuální trendy, postupy, technologie a animační techniky. Podporuje rozpracované či zcela nové animační projekty, jejich tvůrce, producenty a distributory. Poskytuje prostor pro pozitivní konfrontaci a navazování nových kontaktů mezi filmovými profesionály z celého světa.

Anifilm opět pro děti

V prostorách kulturního centra Roháč budou opět probíhat vedle projekcí oblíbené dílny animace. Děti si tak budou moci vyzkoušet, jaké to je být scenáristou, výtvarníkem, režisérem a animátorem animovaného filmu.

V sále kulturního centra Roháč i jinde na festivalu se mezitím budou promítat filmy pro děti, a to jak krátké, tak celovečerní. Děti se mohou těšit na nový celovečerní film o kutilech Patovi a Matovi, na celovečerní filmy z distribuce posledních let, ale i na večerníčky a seriály.

Doprava po městě

Na kole: Pro hosty našeho ubytování nabízíme možnost zapůjčení kol, třeba na celý den. Pohodlně se tak můžete dopravit do města a zpět na projekce AniFilmu.

Vlastním autem: do centra města je to autem kousíček, před branou na náměstí se vpravo (200 m před branou) a vlevo (přímo u brány) nachází hlídané a placené parkoviště, kde můžete zaparkovat. Další možnosti jsou pak pod hrází rybníka Svět.

Pěšky: centrum města je od našeho ubytování vzdálené 1,5 km. Do města se můžete se dostat klasickou cestou po chodníku podél hlavní silnice, nebo krásnou procházkou lesem Hrádeček, podél Třeboňský luk. Zeptejte se nás, rádi Vám v penzionu poradíme.

Rezervace ubytování U Draka

Pokud se Vám naše ubytování v penzionu líbí, neváhejte nás kontaktovat pro další dotazy nebo rovnou rezervujte:

Mobilní telefon: +420 603 977 554 nebo na spoli53@seznam.cz

Kontakty

REZERVACE UBYTOVÁNÍ

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout